Čajový ateliér | Pondělní degustace vedená Danem Drechslerem
51950
single,single-post,postid-51950,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
45108665_2117950451570125_1134524501820702720_o

Pondělní degustace vedená Danem Drechslerem

Pondělní degustace vedená Danem Drechslerem (tentokrát na téma sheng puery a oolongy) dopadla výborně. Pestrost chutí, vůní, tvarů a barev doplněná o originální Danovy odbočky a exkursy způsobila, že čas zmizel a obecenstvo se propilo až k velkému finále – archivní Tie Guan Yin z roku 1988 slisované do amorfních hrudek. Nezaměnitelné živočišné aroma se stopou vlašských ořechů, výborné Cha Chi, bizardnost v dobrém slova smyslu – to vše učinilo z ochutnávky tohoto čaje jedinečný zážitek. Jakýsi čajový mistr prý řekl, že skutečně výborné čaje jsou takové, na které do smrti nezapomeneme. Podle našeho názoru tento vzorek skutečně výborný byl. Všem hostům a obzvláště Danovi děkujeme.